AV Presentaties

Doe dat waar je goed in bent en waar je hart ligt.

All Visual communication helpt organisaties zich beter te presenteren. En dat geldt ook voor de mensen die daar werken.
Wij zorgen voor professionele, breed inzetbare presentaties voor uw bedrijf.
Door een betere presentatie komen bedrijven en medewerkers overtuigender over. Dat betekent simpelweg een voorsprong op de concurrentie.
De presentaties van All Visual communication zijn een integratie van tekst, beeld, film en geluid.
Ze kunnen op elk medium worden afgespeeld en zijn interessant als promotiemiddel, op een website, een congres of symposium, eigenlijk overal waar een presentatie nodig is.
De mogelijkheden zijn zeer divers, neem daarom contact met ons op om te bespreken wat een presentatie voor u kan betekenen.

Kracht van All Visual communication

Kiest u voor All Visual communication, dan kiest u voor een totaalpakket aan producten en diensten op het gebied van presentaties. Een keuze voor veelzijdigheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid.
Een gesprekspartner die tijd voor u heeft en u voorziet van advies op maat.
Wij kiezen het beste uit alle mogelijkheden om tot de voor u meest geschikte presentatie te komen.
U kiest voor enthousiaste mensen met een flinke dosis ervaring en expertise op vele gebieden.

Maatwerk

Geen standaard presentatie van 13 in een dozijn. Maatwerk is voor All Visual ook echt maatwerk. Geen dingen van de plank pakken, maar juist werken met oorspronkelijke beelden. Gemaakt naar de specifieke wensen van de klant.

Kwaliteit

All Visual communication heeft oog voor detail, een uitmuntende presentatie betekent bijschaven en nog eens bijschaven. Alleen zo ontstaat een product dat uw organisatie op het lijf geschreven is.
Door de sterke betrokkenheid van alle aan uw project werkende mensen, onder verantwoordelijkheid van één aanspreekpunt, kan All Visual communication de door u gewenste kwaliteit garanderen.

Samenwerking

All Visual communication werkt onder andere samen met grafisch ontwerpers, tekstschrijvers, cameramensen en professionele stemmen. Ook zij zetten zich 100% voor u in.
Want wij visualiseren wat u wilt vertellen.

Voor de kenner.

De presentaties worden gemaakt met de Wings Platinum software van AVStumpfl.
Voor deze software is er in Nederland een unieke gebruikersgroep met 250 leden.
Fred Veldhuisen is al jaren lid van de Technische commissie van deze gebruikersgroep en draagt daarin bij tot het bijhouden en verdiepen van de kennis omtrent deze software.

TCEvenement-10-IMG-2751